Hotel

Az ezredfordulón nyitottuk Harkányban wellness hotelünket, mely hamar kedveltté vált a környékre látogatók és a helybéliek körében egyaránt. A Harkányban szállást keresők számára kényelmes és hangulatos miliőt árasztó szobák és lakosztályok mellett wellness szolgáltatásaink kínálnak felüdülést.

A 2007-ben történt bővítést követően éttermünk ínycsiklandozó kínálatából is választhatnak vendégeink. Borospincénk ódon hangulatot árasztó varázsával várjuk minden kedves Vendégünket!

Szobáink atmoszférája, munkatársaink segítőkészsége vendégeink számára mindazt a kényelmet és szíves látást nyújtja, amit a mindennapok rohanásából kiszakadva élvezni szeretnének. Wellness csomagajánlataink, szolgáltatásaink kínálatával kényeztetjük vendégeinket.

Konferenciatermünk kisebb rendezvények ideális helyszíne lehet.

Válassza pihenése helyszínéül wellness hotelünket, Harkány és környéke kiváló ajánlatokkal várja kirándulások, túrák és más szabadidős lehetőségek szempontjából egyaránt.

Kérje egyedi ajánlatunkat, az év minden napján szeretettel várjuk!

Szolgáltatásaink

A Hotel Kager kiváló szállás ajánlatai mellett odafigyel vendégei kényelmére: szolgáltatásaink az Önök feltöltődésének céljából állnak rendelkezésükre.

A wellness szerelmesei kipróbálhatják a pezsgőfürdők, medencék és masszázsvariációk nyújtotta feltöltődés élményét. A szobákhoz kapcsolódó balkonok kellemes napfürdőzésre csábítanak. A gondozott kert, a virágos, zöld udvar kellemes pihenőterei mind vendégeink töltődését szolgálják!

Fittness termünk mellett kölcsönözhető kerékpárok várják túrázni, vagy csak egyszerűen mozogni vágyó vendégeinket.

Éttermünk valódi kulináris élvezetekre csábítja a szállóvendégek mellett mindazokat, akik rendezvény kapcsán látogatnak el hotelünkbe. Mesterszakácsunk étkeit akár a borospince kellemes hűvösében, finom borok társaságában is élvezhetik! A Villányi borvidék kiváló borai mellett más borkülönlegességekkel is várjuk!

Konferenciatermünk kisebb rendezvények lebonyolítására tökéletes helyszínt biztosít.

Munkatársaink Önökért vannak! Kérje ajánlatunkat, válasszon szállást hotelünkben, töltődjön fel a Hotel Kagerben, Harkányban!

Fizetési módok