Vendégkönyv

Járt már nálunk? Kellemesen feltöltődött wellness hotelünkben?
Ossza meg gondolatait, élményeit, javaslatait vendégkönyvünk lapjain!

Hozzászólások

1 2 Következő oldal
2016. április 03. 18:18 Sütő Hajni és István
Szilveszter után egy három napra ismét visszatértünk a már jól bevált helyünkre.A családból mindenki azt kérdezi,hogy nem unalmas mindig ugyan arra a helyre menni,már mindent láttatok,már minden helyet ismertek stb.Ez a hétvége bebizonyította,hogy a környék még számos dolgot tartogat az ember számára amivel érdekessé teheti az itt töltött időt.A szálloda ajánlására részt vettünk egy Drávai hajóúton,ami feledhetetlen volt és még az idő is a kedvünkre tett.Ezt a programot is mindenkinek ajánlani tudom.A családomnak csak azt tudom mondani,hogy csak az az egyetlen unalmas,hogy a hozzászólásokban mindig ugyanazt kell ismételnem:a szálloda,a személyzet és minden ami itt fogad az egyszerűen SZUPER.Köszönünk szépen mindent,nemsokára ismét megyünk de most már a gyerekekkel.
2015. december 08. 00:32 Holdosi-Vörö Adrienn
Kisfiam keresztelője utáni családi ebédet tartottunk vasárnap a hotelben. Szeretném megköszönni a kitűnő ételeket, a csodás terítést és környezetet, valamint a személyzet kedvességét és segítőkészségét. Nagyon finomakat ettünk, ittunk és mindenki nagyon jól érezte magát ebben a kellemes, színvonalas és barátságos környezetben. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom a Hotel Kagert! Köszönjük Éva :)
2015. augusztus 11. 20:50 Bakó Lujza
Én is szeretném megjegyezni, hogy mi is a Kedvesemmel már negyedjére térünk vissza a szállodába, mert olyan jór érezzük ott magunkat. Valóban megfelelő tisztaság uralkodik és a hangulat is nagyon családias. Tetszenek a színek, az építési stílus, a kert elrendezése és még sorolhatnám. Rendkívül jó a légkör és kedvesek a dolgozók mind kivétel nélkül. Nagyon jó és kényeztető érzés, hogy minden este új terítési stílus várja a vendégeket, de megjegyzem, ha ez nem lenne, akkor is örömmel mennék vacsorázni, mert a szakács is igyekszik fantázia desszertjeivel elkápráztatni a pihenni vágyó vendégeket. Minden elismerésem a szálloda dolgozóké, hogy nagyon kellemessé teszik az ott töltött napjainkat. Köszönjük a fáradtságot és a törődést. :)
2015. július 22. 05:58 Bernáthné Molnár Csilla
Fantasztikus három napot töltöttünk el a hotelban 2015 julius
10-12ig!! Nem fenyegetés,de visszatérünk!! Odaadó udvarias
személyzet,fantasztikus ételek....!! Minden szuper volt,KÖSZÖNJÜK!!
2015. július 01. 16:13 MOLNARNÉ
A szálloda kitünö , mindennel elégedettek voltunk söt istenien éreztük magunkat :)
2014. december 01. 19:00 Ráczné Gyalog Stefánia
Köszönöm 15 fő nevében a kedvességet a tisztaságot a bőséges és választékos étkeket.Önökhöz visszajövünk.További minden jót kívánunk az egész csapatnak.
Ráczné Gyalog Stefi
2014. augusztus 02. 15:09 Ráczné L Dorottya
5 napot töltöttünk a szállodában.Minden tökéletes volt.Jövőre vissza megyünk.
2013. november 16. 22:03 Szabó Zsófia, Székely Gábor és Maxi, a 19-es szoba lakói
Idén is mennyeien éreztük magunkat! Szerettünk volna 100%-ra menni,maximális pihenés volt a cél,így nem is lehetett kérdés,hogy hol szeretnénk a szabadságunkat tölteni. A mondás szerint ne menj vissza oda,ahol jól érezted magad,mert csalódni fogsz. Na ez itt nem igaz, minden ugyanolyan tökéletes volt,mint egy évvel ezelőtt,nagyon jó érzés volt,hogy ismerős arcok fogadtak minket (a legtöbb helyen sajnos gyakran cserélődnek a dolgozók),ez máris garancia volt mindenre,amit tavaly is tapasztaltunk,és amiért idén is ide utaztunk: barátságos,nyugodt légkör,tisztaság, eszméletlenül finom ételek és italok, mosolygós,kommunikatív,segítőkész emberek. És persze a minőség, a bútoroktól az ágyneműkön,törölközőn át a papírzsebkendőig tökéletesen felszerelt minden.Meg nem mondaná senki,hogy a hotel már túl van a 11. születésnapján,de még sok-sok ilyet kívánunk,reméljük lesz alkalmunk az egyiken részt venni! Köszönünk szépen mindent!
2013. november 13. 14:55 Sütőné Hajni és István
Ismételten visszatértünk a szállodába,mert őszintén megvallva nem igazán tudjuk elképzelni,hogy egy másik,számunkra még ismeretlen helyen ugyanezzel a kedvességgel,figyelemmel,tisztasággal,kényelemmel találkoznánk.Mindenki aki még nem volt itt és ezeket a hozzászólásokat olvassa(bizonyára azért mert érdekli a hely)higgyen nekem és a többi hozzászólónak,hogy ide érdemes ellátogatni és senki sem fog csalódni.Nagyon sajnálom,hogy most csak kis időre tudtunk jönni,de tavasszal biztos visszatérünk egy hosszabb pihenésre.Nagyon szépen köszönünk mindent.
2013. augusztus 11. 19:34 Gogolák Zoltán, Tóth Judit
Február után ismét volt szerencsénk néhány napig élvezni a hotel vendégszeretetét. Kiváló ételek, hangulatos szobák, és rendkívül családias légkör. tervezzük, hogy amint tudunk ismét visszalátogatunk.
Mindent nagyon köszönünk!
1 2 Következő oldal

Hozzászólás

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!

Fizetési módok