Wellness

Hotelünk wellness részlege a kültéri úszómedence mellett, 2 beltéri pezsgőfürdővel, Infraszauna, finn szauna, gőzkabin, aromaszauna változatos lehetőségeivel várja Harkányba érkező szállóvendégeinket.

A kültéri medence 17 méter hosszú és 9 méter széles, melyet hydromasszázs, pezsgőágy és nyakdögönyöző élményelemek tesznek egyedivé. A napfürdő és a víz jótékony együttesét májustól-októberig élvezhetik a hotel szállóvendégei.

A pezsgőfürdők:

36 °C, illetve 33 °C. – ak. A fürdőbe épített vízsugarak enyhén masszírozzák a testrészeket, élénkítik a vérkeringést. Izomlazító és keringés serkentő hatásúak, stressz oldásra kiválóan alkalmasak.

Infra Szauna:

30 perces Infraszaunázás alatt testünk 600-800 kalóriát is veszíthet. Használata közben a test dolgozik, izzadtságot termel, hogy elvezesse a hőt, egyúttal kiválasztja a zsírokat és a káros méreganyagokat is. Az Infraszauna az immunrendszer erősítésére is kiváló.

Finn Szauna:

A szaunázás jótékony hatást gyakorol a szív- és a keringési rendszerre, felgyorsítja a vérkeringést. Természetesen bizonyos betegségek - például visszérproblémák - esetében használata nem javasolt.
Szépségünkre, bőrünkre, testünkre pozitív hatást gyakorol, javítja a bőr vérellátását, megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámsejtektől, a bőr "megfiatalodik": lágyabb, puhább, bársonyosabb, rugalmasabb lesz.

Gőz kabin:

Ha valakinek túl magas hőfokot jelent a szauna, relaxálhat a gőzfürdő vizes ködfelhői között. Az izzadás garantált, melyről a magas páratartalom (kb. 90-95%) gondoskodik. A gőzkabin áldásos hatása a meleg vízpárán keresztül jut el szervezetünkbe. A kabinban is lehet hűteni a felhevült testet vízzel, vagy zuhanyzást iktathatunk a gőzfürdő alkalmazása közbe. A méregtelenítés hatásfoka a gőz esetében fokozott. A bőr tisztulása akár egy alkalom után is jelentős. A meleg levegő ezen kívül nemcsak ellazít, hanem megfelelő mennyiségű endorfint, azaz boldogság-hormont szabadít fel a szervezetben.

Aromaszauna (Sanarium):

A szauna és gőzfürdő keveréke , a klasszikus finn szauna enyhe változata . A hőmérséklet kb. 60 °C , a páratartalom 40-50 % . Akiknek a finn szauna túl forró, a gőzfürdő túl nedves, itt igazán érzik jól magukat . Testre-lélekre egyaránt pozitívan hat , amikor fényterápiával kombinálják . Az alacsonyabb hőmérséklet és a kisebb páratartalom miatt akár 30 percet is eltölthetünk benne . Enyhébb izzadást eredményez ,kíméli a keringési rendszert. A sanarium használata is lelocsolással zárul , de a lehűlési és pihenési fázist itt is be kell tartani. Jó hatást gyakorol a keringésre, az anyagcserére és csökkenti a stresszt.

Napfürdő:

A mesterséges fény gyorsabban barnít, így nincs szükség órákon át tartó napozásra ahhoz, hogy a bőrszín egyenletes, aranybarna színt nyerjen, ráadásul télen sem kell lemondani használatáról, bár a bőrszín hamarabb elveszíti barna árnyalatát, az UVB sugarak hiánya miatt.
Az UV fény fokozza a D – vitamin termelődést, s enyhíti az ekcéma és pikkelysömör tüneteit is, a meleg környezet pedig segít az ízületi problémákon, így néhány valóban szükséges esetben a szolárium megoldást jelenthet.

Fittness termünk korszerű kondicionáló gépekkel felszerelt. Elektromos elliptikus lépegető, elektromos futópad, szobai kerékpár mellett a kézi-, és gépi súlyzók is megtalálhatóak. Gépi súlyzók közül 2 db. összetett kondicionáló gép, így egy géppel több izomcsoportra ható feladatok is végezhetők.

Fizetési módok