Szállodánkról

Az ezredfordulón nyitottuk Harkányban wellness hotelünket, amely hamar kedveltté vált a környékre látogatók és a helybéliek körében egyaránt. A Harkányban szállást keresők számára kényelmes és hangulatos miliőt árasztó szobák és lakosztályok mellett wellness szolgáltatásaink kínálnak felüdülést.

A 2007-ben történt bővítést követően éttermünk ínycsiklandozó kínálatából is választhatnak vendégeink. Ódon, egyedi  hangulatú megújult játéktermünk családi és baráti összejövetelek kiváló helyszínéül szolgál.

Szobáink atmoszférája, munkatársaink segítőkészsége vendégeink számára mindazt a kényelmet és szíveslátást nyújtja, amit a mindennapok rohanásából kiszakadva élvezni szeretnének. Wellness csomagajánlataink, szolgáltatásaink kínálatával kényeztetjük vendégeinket.

Konferenciatermünk kisebb rendezvények ideális helyszíne lehet.

Válassza pihenése helyszínéül wellness hotelünket! Harkány és környéke kiváló ajánlatokkal várja kirándulások, túrák és más szabadidős lehetőségek szempontjából egyaránt.

A Hotel Kager kiváló szállásajánlatai mellett odafigyel vendégei kényelmére: szolgáltatásaink az Önök feltöltődését szolgálják.

A wellness szerelmesei kipróbálhatják a pezsgőfürdők, szabadtéri medence (szezonálisan) és masszázsvariációk nyújtotta feltöltődés élményét. A szobákhoz kapcsolódó balkonok kellemes napfürdőzésre csábítanak. A gondozott kert, a virágos, zöld udvar kellemes pihenőterei vendégeink töltődését szolgálják!

Fittness termünkben az aktív pihenés szerelmesei találhatják meg számításukat.